fbpx

Veel gestelde vragen

U heeft direct na inschrijving een bevestiging van ons ontvangen op het email adres waarmee u bent ingeschreven. Dit is zowel voor het online symposium het geval, als voor het symposium in Zwolle.
Voor het symposium live in Zwolle ontvangt u 2 weken vooraf een mail met de QR code waarmee u naar binnen komt. Tevens ontvangt u de inloggegevens voor het online platform. Voor het online symposium ontvangt u 2 weken vooraf een mail met praktische informatie en de inloggegevens voor het online platform. Heeft u de mail niet ontvangen, check dan eerst even uw spammapje. Vindt u 'm daar ook niet, neem dan contact met ons via secretariaat@langerhans.com
Kosteloos annuleren van het symposium op locatie Zwolle is mogelijk tot 4 weken voor het event. Kosteloos annulering van het online symposium kan tot 2 weken voor 12 oktober. Na deze periode vindt geen restitutie plaats. U kunt dan wel een collega in uw plaats laten deelnemen. Stuur hiervoor een e-mail naar secretariaat@langerhans.com. Vermeld in uw bericht uw gegevens (naam, functie, organisatie en plaats) en de gegevens van uw vervanger. Vermeld ook het registratienummer van uw vervanger. Dit is belangrijk voor het verwerken van de accreditatiepunten.
U kunt uw internetsnelheid testen via https://www.internetsnelheid-testen.nl.
Via het mobiele nummer van Langerhans kunt u via Whats App al uw vragen stellen. Deze functionaliteit is alleen bedoeld voor technische vragen en ondersteuning. Voor inhoudelijke vragen tijdens het symposium kunt u gebruik maken van de chat functie in het online platform.
Ja zeker, heel graag zelfs! U kunt tijdens de scholing via de privé chatfunctie vragen stellen aan de sprekers. Zoveel mogelijk vragen zullen worden doorgespeeld en beantwoord door de sprekers of de presentatoren.
Jazeker, dat kan. Voor de accreditatie is het wel noodzakelijk dat u beide bent ingelogd. Dus log in op uw telefoon of een 2e scherm en bekijk samen vanachter de computer de Diabeteswereld Draait Door.
Om de accreditatie punten toe te kennen is het volgen van het gehele symposium (van 09.30 - 15.30 uur) een vereiste. Verder moet u de tussentijdse vragen en de toetsvragen aan het eind beantwoorden.
Als u het juiste registratienummer bij uw inschrijving heeft aangegeven, zullen de punten binnen 2 weken na de bijeenkomst worden verwerkt en bijgeschreven in GAIA. Het is van belang dat u een juist nummer invult wat voor uw register/beroepsgroep (vereniging) van toepassing is. Geen of onjuist nummer kan resulteren in geen verwerking (=geen accreditatiepunten).
Vaak helpt het om de pagina te verversen. Anders even afsluiten en opnieuw inloggen. Komt u er echt niet uit, dan kunt u via de chat functie binnen het online platform contact met ons opnemen. Lukt dat niet, dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@langerhans.com

Antwoord niet gevonden?

Dit formulier is alleen bedoeld voor niet-medische vragen. Voor medisch-inhoudelijke vragen verwijzen wij u naar ons forum.