fbpx

Veel gestelde vragen

U heeft direct na inschrijving en/of na de omzetting naar deze online scholing een bevestiging van ons ontvangen op het email adres waarmee u bent ingeschreven.
Op 6 en 8 oktober heeft u als het goed is al meer informatie ontvangen. Op 20 oktober ontvangt u een mail met o.a. de kijklink. Heeft u dit niet ontvangen, neem dan contact met ons via secretariaat@langerhans.com
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 4 weken voor het event. Daarna kunt u wel uw inschrijving overdragen aan een collega. Stuur hiervoor een e-mail naar secretariaat@langerhans.com. Vermeld in uw bericht uw gegevens (naam, functie, organisatie en plaats) en de gegevens van uw vervanger. Vermeld ook het registratienummer van uw vervanger. Dit is belangrijk voor het verwerken van de accreditatiepunten.
U kunt uw internetsnelheid testen via https://www.internetsnelheid-testen.nl. WebinarGeek is werkend getest op: Google Chrome (versie 65 of hoger) Mozilla Firefox (versie 49 of hoger) Mac Safari (versie 10 of nieuwer) Internet Explorer 11 & Edge (eerdere versies niet ondersteund) Android 4.2 of nieuwer (met daarop Google Chrome 50 of nieuwer) iOS Safari en Google Chrome for iOS (iOS10 of hoger) Door onze techniek zal WebinarGeek ook nagenoeg altijd werken in andere browsers waar videostreaming in wordt ondersteund.
Via het mobiele nummer van Langerhans kunt u via Whats App al uw vragen stellen. Deze functionaliteit is alleen bedoeld voor technische vragen en ondersteuning. Voor inhoudelijke vragen tijdens het symposium kunt u gebruik maken van de chat functie in webinar geek.
Ja zeker, heel graag zelfs! U kunt tijdens de scholing via de privé chatfunctie vragen stellen aan de sprekers. Zoveel mogelijk vragen zullen worden doorgespeeld en beantwoord door de sprekers of de presentatoren.
Jazeker, dat kan. Voor de accreditatie is het wel noodzakelijk dat u bent ingelogd. Dus log in op uw telefoon of een 2e scherm en bekijk samen vanachter de computer dit Diabetesevent.
Om de accreditatie punten toe te kennen is het volgen van het gehele symposium (van 10-15 uur) een vereiste. Verder moet u de tussentijdse vragen en de toetsvragen aan het eind beantwoorden.
Als u het juiste registratienummer bij uw inschrijving heeft aangegeven, zullen de punten na de bijeenkomst worden verwerkt en bijgeschreven in GAIA. Het is van belang dat u een juist nummer invult wat voor uw register/beroepsgroep (vereniging) van toepassing is. Geen of onjuist nummer kan resulteren in geen verwerking (=geen accreditatiepunten).
Op het scherm ziet u een melding: bij technische problemen ververs het scherm. Dit helpt vaak al. Anders even afsluiten en opnieuw inloggen. Komt u er echt niet uit, dan kunt u via whatsapp contact met ons opnemen op telefoonnummer: 06-5799 4649

Antwoord niet gevonden?

Dit formulier is alleen bedoeld voor niet-medische vragen. Voor medisch-inhoudelijke vragen verwijzen wij u naar ons forum.